Εκδήλωση για τα Τέμπη στο Ρέθυμνο: Ο συγκλονιστικός χορός του Π. Ασλανίδη για το παιδί του (Βίντεο)

Εκατοντάδες κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα «Δεν ξεχνάμε το έγκλημα στα Τέμπη» στην Πλατεία Μικρασιατών στο Ρέθυμνο.

Δείτε επίσης: Λουλούδια από την Μ. Καρυστιανού και τον Π. Ασλανίδη στον ΒΟΑΚ, στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τρία νεαρά παιδιά

Η συγκινητική στιγμή που η Μ. Καρυστιανού και ο Π. Ασλανίδης συναντούν τους γονείς του αδικοχαμένου Β. Γιακουμάκη στο Ρέθυμνο

Ήταν μία εκδήλωση που ξεχείλιζε από συναισθήματα, από την μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων και ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών με την παρουσία της Μαρίας Καρυστιανου και του Παύλου Ασλανίδη, που έχασαν τα παιδιά τους στην σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, στέλνει το μήνυμα της ανάγκης για απόδοση δικαιοσύνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χορευτικό δρώμενο Καγκελευτός, με προέλευση από την Ιερισσό Χαλκιδικής με προσαρμοσμένους στίχους στην τραγωδία των Τεμπών.

Στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, στο τραγούδι του Ψαρογιώργη «Γεννήθηκα» χόρεψε, αποδίδοντας φόρο τιμής στη μνήμη του παιδιού του.

tempi (12).jpg
tempi (13).jpg
tempi (7).jpg
tempi (10).jpg
tempi (2).jpg
tempi (4).jpg
tempi (6).jpg
tempi (8).jpg
tempi (9).jpg
tempi (11).jpg

Goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί