Πένθος στο ΠΑΓΝΗ: Έφυγε από τη ζωή ο παθολόγος, Ιωάννης Παπαδάκης

Θλίψη έχει σκεπάσει το ΠΑΓΝΗ, καθώς έφυγε από την ζωή την Κυριακή ο 64χρονος παθολόγος του νοσοκομείου, Ιωάννης Παπαδάκης.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, στο Νέο Κοιμητήριο.

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Η πολυετής προσφορά του στον ιατρικό χώρο και η αφοσίωσή του στην υπηρεσία των ασθενών άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο νοσοκομείο και στους συναδέλφους του

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου αναφέρεται:

Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον απρόσμενο χαμό του αγαπητού συναδέλφου και εξαίρετου ιατρού, Παπαδάκη Ιωάννη, παθολόγου στο ΠΑΓΝΗ, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 64 ετών.

Η πολυετής προσφορά του στον ιατρικό χώρο και η αφοσίωσή του στην υπηρεσία των ασθενών άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο νοσοκομείο και στους συναδέλφους του. Η απουσία του θα δημιουργήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, ενώ η ανθρώπινη ζεστασιά και η επιστημονική του συμβολή θα μας λείψουν βαθιά.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, στο Νέο Κοιμητήριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα πιο ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, και εύχεται δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου: Με το ήθος και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση προσέφερε τα μέγιστα επί σειρά ετών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε και η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου, στο οποίο αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου (Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Ν.Η.) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του ιατρού και συναδέλφου Ιωάννη Παπαδάκη, Διευθυντή ΕΣΥ στην Παθολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και υπεύθυνου του ιατρείου υπέρτασης, που με το ήθος και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση προσέφερε τα μέγιστα επί σειρά ετών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Τιμώντας τη μνήμη του το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως και ως ελάχιστο δείγμα τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.
  2. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο τύπο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί