Στην Παγκρήτια συναυλία διαμαρτυρίας για τη δημόσια υγεία η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

Κάλεσμα στην παγκρήτια συναυλία διαμαρτυρίας για τη δημόσια υγεία απευθύνει μέσω ανακοίνωσής της η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου στηρίζει την συναυλία που διοργανώνει η Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου ,με την συμμετοχή των Ενώσεων Λασιθίου ,Ρεθύμνου ,Χανίων που θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 8μμ στο συναυλιακό χώρο του ΕΛΜΕΠΑ ((πρώην ΤΕΙ Ηρακλείου)

Οι συνταξιούχοι στηρίζουν και συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες ,των μαχόμενων υγειονομικών που υπερασπίζονται και αγωνίζονται για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλο το λαό.

Τα δημόσια νοσοκομεία οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας η ψυχική υγεία παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης , εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων σε προσωπικό σε υποδομές και εξοπλισμό με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των ασθενών αλλά και τις συνθήκες εργασίας των υγειονομικών .

Υπάρχει σχέδιο σε εξέλιξη ,πλήρους κατάργησης κάθε έννοιας δημόσιας και δωρεάν νοσοκομειακής περίθαλψης .

Ετοιμάζεται νέος χάρτης Υγείας που θα σημάνει συγχωνεύσεις , αλλαγή χαρακτήρα των νοσοκομείων μετακινήσεις προσωπικού και τελικά την παράδοση τους στην ιδιωτική υγεία.

Πιστεύουμε ότι η ελπίδα να λυθούν τα προβλήματα στη δημόσια υγεία βρίσκεται στους κοινούς αγώνες στη μαζική συμμετοχή . Να πούμε ένα μεγάλο όχι στη διάλυση της δημόσιας υγείας πριν είναι αργά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί