Τα χαλιά των 18.000 ευρώ που πήρε η Κεφαλογιάννη για το υπουργείο δημοσίευσε η Μοιραράκη – Έκανε και έκπτωση

«Δεν ξέρω γιατί πειράχτηκαν, δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω χαλιά σε υπουργείο”

«Δεν ξέρω γιατί πειράχτηκαν» διερωτήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, τονίζοντας την μεγάλη έκπτωση που έκανε στο υπουργείο, απορρώντας για τον σάλο που έχει προκληθεί για τα χαλιά αξίας 18.000 ευρώ που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη για το υπουργείο Τουρισμού.

Δείτε επίσης: Το κράτος λάφυρό τους – Όλγα Κεφαλογιάννη: 17.980 ευρώ για δύο χαλιά από τη Μοιραράκη για το υπουργικό γραφείο! (έγγραφο)

Ν. Πλακιάς: 86.000 ευρώ η ανακαίνιση του υπουργικού γραφείου της Κεφαλογιάννη, όσα χρειάζονται για μία τυπική τηλεδιοίκηση στα τρένα

«Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω σε υπουργείο χαλιά. Έχω δώσει στο υπουργείο Εξωτερικών, στο Ναυτιλίας, στο Παιδείας, στο Άμυνας, στο Μέγαρο Μαξίμου» πρόσθεσε η επιχειρηματίας μιλώντας στο Mega.

Μάλιστα σημείωσε πως «η υπουργός διάλεξε και το υπουργείο αγόρασε – αν και δεν έχει πληρώσει ακόμα» – είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Τους έκανα και μία καλύτερη τιμή. Ένα τέτοιο χαλί θέλει τέσσερα χρόνια να φτιαχτεί. Τέτοια χαλιά κοστίζουν 30.000 ευρώ» ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη και πρόσθεσε πως όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο της προσφοράς θεωρήθηκε «μεγάλη τιμή η τοποθέτηση χαλιών στο υπουργείο Τουρισμού».

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της, η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρει:

«Η επιχείρηση μας ανταποκρίθηκε και έστειλε οικονομική προσφορά.

Τα συγκεκριμένα δυο χαλιά, όπως ακριβώς περιγράφονται στην προσφορά μας, βρίσκονται στο επίσημο site της επιχείρησης μας www.miraraki.gr στην τελική τιμή των 22.845,00 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ 24%.

Από την επίσημη τιμή του site μας, έγινε έκπτωση και η τελική τιμή διαμορφώθηκε στο συνολικό ποσό των 17.980 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ24%.

Επιπλέον, σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες των συγκεκριμένων δυο χαλιών που αποδεικνύονται τα ανωτέρω.

Διευκρίνηση:

Η φωτογραφία (επισυναπτόμενη) με το κόκκινο χαλί (Bouchara-Afghan-ολομαλλη) που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν έχει καμιά σχέση με τα συγκεκριμένα δύο χειροποίητα Περσικά χαλιά ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι».

Nain
Χαλί 2
μπουχάρα
προσφορά

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τα χαλιά των 18.000 ευρώ που πήρε η Κεφαλογιάννη για το υπουργείο δημοσίευσε η Μοιραράκη – Έκανε και έκπτωση”

  1. ET

    Έγινε η δουλειά, τα χαλιά σκέπασαν τα μέτρα για airbnb που ανακοίνωσε πριν λιγες μέρες. Απο εκεί που σε high season ένας ιδιώτης θα πλήρωνε 30*1,5 45 ευρώ το νέο έτος θα πληρώνει 30*8 240 ευρώ. Ούτε στα ψιλά δεν ακούστηκε. ε και να το ανακοίνωνε κάνας Τσακαλώτος π.χ. που τουλαχιστον τα έλεγε προεκλογικά και τον έλεγαν εμμονικό

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί