ΥΠΕ Κρήτης: Ο ένας υποδιοικητής διορίστηκε παρανόμως; – Δήλωση του υπουργού Γεωργιάδη που ανατρέπει την τοποθέτηση (βίντεο)

Μάλλον η συζήτηση που έχει ανοίξει πως ο ένας από τους δυο υποδιοικητές της ΥΠΕ Κρήτης παρανόμως έχει τοποθετηθεί στη θέση του, δεν είναι και στον αέρα… Ο λόγος για τον Χρήστο Κλεοβούλου που τοποθετήθηκε υποδιοικητής αλλά το όνομά του φιγουράριζε στην 6η και τελευταία θέση των υποψηφίων!

Η μία υποδιοικήτρια είναι η κ. Σπινθούρη, Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου και πρώην Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, που είχε καταταγεί πρώτη στην σχετική μοριοδότηση, μετά από τη διαδικασία των τεστ και την προφορική συνέντευξη. 

Όμως ο κ. Χρήστος Κλεοβούλου, νοσηλευτής επιτήρησης λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Εκπαιδευτής Ενηλίκων BSc in PA, MScM, ICN – CCRN,  MSc Infection Med, ήταν τελευταίος στη σχετική λίστα με τους 6 επικρατέστερους.

Δείτε όμως κι αυτό, που επισημαίνει πολίτης σε επιστολή του στο Candiadoc:

Αγαπητό Candiadoc,

σε επερώτηση του βουλευτή Κιλκίς κ Πέτρου Παππά για κάποιο διορισμό σε ΥΠΕ, ο υπουργος Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε ότι στο γραφείο του υπουργού (μετά από την επεξεργασία του ΑΣΕΠ), φτάνουν τα 3 ΠΡΩΤΑ ονόματα μόνο, και μάλιστα τονίζει (στο βίντεο στο λεπτό 4:43) ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πάει στον τέταρτο… Πρέπει να διαλέξει μέσα από τους 3 πρώτους.

Κοιτάζοντας τη λίστα με την τελική βαθμολογία της 7ης ΥΠΕ, βλέπουμε τον νυν υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ να είναι τελευταίος … 6ος ΜΕΤΑ την συνέντευξη!
ΟΥΤΕ τα προσχήματα πια !!!
Δώσε αριστεία !!!!!
Μπορούν να μας εξηγήσουν τι έχει γίνει? Πως επελέγει ο συγκεκριμένος; 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί