Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο 4ος Ροδάνθειος δρόμος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει τον «4ο Ροδάνθειο Δρόμο 2024» με διαδρομή περιφερειακά του προαστίου του Αγίου Ιωάννου Ηρακλείου στη  μνήμη της Εκπαιδευτικού/Διευθύντριας Φυσικής Αγωγής και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ροδούλας Σπετσωτάκη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.

«Ελάτε να γίνουμε όλοι μια ομάδα, μια παρέα και  να περπατήσουμε ή να τρέξουμε όλοι μαζί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 για τον 4ο Ροδάνθειο δρόμο. Έχει γίνει πλέον θεσμός και για 4η χρονιά θα γίνεται ο αγώνας σε μια καταπληκτική διαδρομή,  μέσα από την Κνωσό και τον Καίρατο ποταμό», αναφέρουν οι διοργανωτές απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής.

Μέσα από αυτό τον αγώνα, ο Σύλλογος θέλει να προάγει τον αθλητισμό και την υγεία, έχει ως στόχο την αύξηση της συμμετοχής όλων, μικρών και μεγάλων  στη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να υιοθετηθεί ένας ενεργός και υγιής τρόπος ζωής. Η άθληση να γίνει τρόπος ζωής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δυο κατηγορίες :

•           Για μαθητές Δημοτικού (αγόρια –κορίτσια) 1 χιλιομέτρου,

Εκκίνηση οδός Σαμαράκη- Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-αριστερά οδός  Πολύμνιας- αριστερά οδός Ελάτειας-αριστερά οδός Αρμονίας –αριστερά οδός Σαμαράκη-Τερματισμός οδός  Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-.

•           Διαδρομή  5 χιλιομέτρων (άνδρες –γυναίκες),

Εκκίνηση οδός Σαμαράκη- Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-δεξιά  οδός  Πολύμνιας- αριστερά Ερμή-οδός Τζών Τσάντγουϊκ-οδός Λαβρέως –αριστερά οδός Μεταγένη στο χωριό Κνωσός- Εκκλησία Αγίας Παρασκευής αριστερά, αγροτικός δρόμος  μέσα από το ποτάμι και τη ρεματιά (με αρκετά μέτρα  ανηφόρα)-οδός Πολύμνιας ευθεία, Ερμή δεξιά –Καρυωτάκη δεξιά, Σαμαράκη δεξιά  Τερματισμός οδός  Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου).

•           Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο :

https://forms.gle/UjHeb7BLjHaRTgDr8

από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου  2024 μέχρι την Κυριακή  6 Οκτωβρίου 2024 στις 20.00.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. 

Η παραλαβή του υλικού θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 12-10-2024, την παραμονή των αγώνων στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου (Ταντάλου και Γαζίου) https://goo.gl/maps/osXJ7goC3RR8XM81A  και ώρες 10:00-13:00 και 17:00-20:00 .

•           Επίσης όσοι θέλουν να βοηθήσουν ως εθελοντές να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο : 6977943733

ή στο email : politistikosaig@gmail.com  ή για οποιαδήποτε πληροφορία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί