Συνάντηση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Στο επίκεντρο όλες οι λεπτομέρειες της μεγάλης δρομικής γιορτής

Οι λεπτομέρειες της μεγάλης διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που διοργανώνεται για 8η χρονιά στις 6 Οκτωβρίου 2024, από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και των Πολιτιστικών Συλλόγων Αρκαλοχωρίου, Χουμερίου, Γαλατά, Βόνης, Ζωφόρων, Θραψανού και Ρουσσοχωρίων, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αθλη.Σ.Υ Γιώργο Αλεβυζάκη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Νίκου Μπελενιώτη, των Αντιδημάρχων Όλγας Δραμουντάνη, Στέφανου Ψυλλάκη, Γιώργου Μελεμενή, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Σαμωνάκη, του Προέδρου της Κοινότητας Αρκαλοχωρίου Γιώργου Μαλεδάκη, του μέλους του Δ.Σ. Ελευθερίας Αντωνιάδου και των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής Κυριάκου Καραγιώργη και Μαρίνου Παναγιωτάκη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που άπτονται της διοργάνωσης σε σχέση με τη διευθέτηση της κυκλοφορίας για τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας των αθλητών και των επισκεπτών, τα μέτρα ασφαλείας, την καθαριότητα, την παροχή πρώτων βοηθειών / ιατρικής μέριμνας, κ.α., ώστε η σπουδαία αυτή γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του εθελοντισμού να στεφθεί για μία ακόμη χρονιά με απόλυτη επιτυχία.

«Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχίας, μέσα από τη συνένωση δυνάμεων και συμβάλλει στην ανάδειξη των αξιών του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού και της κουλτούρας μας, με επίκεντρο τη φιλοξενία των ανθρώπων του τόπου μας, προσφέροντας μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία σε όλους. Πρόκειται για μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση, που φέτος αναμένεται να έχει ρεκόρ συμμετοχών. Ο Ημιμαραθώνιος προβάλλει το Δήμο μας εντός κι εκτός συνόρων και ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε τη διοργάνωση με όλες μας τις δυνάμεις», ανέφερε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Οι δρομείς από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο θα απολαύσουν για 8η χρονιά αυτή τη μοναδική δρομική γιορτή στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη φορά ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, Φορέων, Συλλόγων αλλά και των πολύτιμων Εθελοντών θα αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας» , δήλωσε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αθλη.Σ.Υ Γιώργος Αλεβυζάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί