Πηγές Κασσελάκη για Νοτοπούλου: «Να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη – Το bullying δεν είναι κενή λέξη»

Απάντηση στα όσα έχει πει η Κατερίνα Νοτοπούλου περί «bullying» που έχει υποστεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, δίνουν πηγές που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τη μάλιστα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

Σημειώνουν δε, ότι ο Στ. Κασσελάκης «το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».

«Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό», αναφέρουν συγκεκριμένα οι πηγές του Στέφανου Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε σήμερα ότι έχει υποστεί bullying από τον Στ. Κασσελάκη, αλλά και ότι υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν αυτή τη συμπεριφορά, καλώντας μάλιστα τον πρώην πρόεδρο να συναινέσει ώστε να βγάλει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει τα δύο πρόσωπα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί