Κρήτη: Του πέρασαν χειροπέδες για 240 γρ. κάνναβης

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας η αστυνομία στα Χανιά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 239,17 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών στα Χανιά

Κατασχέθηκαν 240 γραμμάρια κάνναβης και χρηματικό ποσό 430 ευρώ

Συνελήφθη, χθες (16.09.2024) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και των στοχευμένων δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας χθες (16.09.2024) το απόγευμα πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του αλλοδαπού και σε εξωτερικούς χώρους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 239,17 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί