Βόλος: Γιος χτύπησε τον πατέρα του στο κεφάλι με ψαροντούφεκο

Ένα ακόμη ενδοοικογενειακό επεισόδιο αποκαλύφθηκε σήμερα στον Βόλο. Ένας 40χρονος με ψυχιατρικό ιστορικό χτύπησε τον 69χρονο πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες των Γεγονότων η τρίαινα σφηνώθηκε στο κεφάλι του 69χρονου, κάτω από το αυτί, και διαπέρασε το κρανίο.

Νωρίτερα, ο 40χρονος είχε καρφώσει την τρίαινα στο στήθος αλλά ο πατέρας του κατάφερε να την αφαιρέσει. Δυστυχώς, το χτύπημα στο κεφάλι ήταν πιο δυνατό και ζητήθηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής, προκειμένου να κόψει την τρίαινα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του. Από τα μάτια του έτρεχαν δάκρυα, όχι από τον πόνο, αλλά από το δράμα που ζει επί σειρά ετών με τον γιο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο σπίτι της οικογένειας επί της οδού Γαλλίας, στο κέντρο του Βόλου. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης ήπιε τον καφέ του, πήρε τις βιταμίνες του και στη συνέχεια επιτέθηκε στον πατέρα του με το ψαροντούφεκο. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.

Ο 69χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθεί το κομμάτι από το καμάκι του ψαροντούφεκου που έμεινε στο κρανίο του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί