Εκτός ελέγχου ο Γεωργιάδης με βρισιές και φωνές κατά Πολάκη και Παππά σε εκπομπή (Βίντεο)

Ν. Παππάς: «Αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς ο Αδωνις Γεωργιάδης»

Την ψυχραιμία του φαίνεται ότι έχει χάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον αγώνα γιατρών και νοσηλευτών ενάντια στη διάλυση του ΕΣΥ. Έτσι, από τη μια προχωρά σε ακατανόητες αναρτήσεις που εκλαμβάνονται ως απειλές εναντίον τους και από την άλλη ξεσπά όπου βρεθεί τα νεύρα του νιώθοντας εξαιρετικά στριμωγμένος από το κύμα διαμαρτυριών.

Έτσι και σήμερα Δευτέρα (16/9) το πρωί, στο Action24, ο υπουργός Υγείας βγήκε εκτός εαυτού όταν, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ για τα δημόσια νοσοκομεία, είδε απέναντί του εκτός πλάνου τον Νίκο Παππά που περίμενε να δώσει στη συνέχεια συνέντευξη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε τότε σε ένα χυδαίο παραλήρημα, φωνάζοντας προς τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βρίζοντας ως «φασίστα» τον Παύλο Πολάκη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλιστα, οι δύο παρουσιαστές αναγκάστηκαν να σηκωθούν όρθιοι σε μια προσπάθεια να βάλουν τέλος στην έκρηξη του υπουργού Υγείας, ο οποίος δεν έλεγε να βάλει τελεία, αλλά ούρλιαζε και χτυπιόταν στο τραπέζι.

«Είναι η φύση της ΝΔ. Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήταγε να μην του κλέψει ο Τόμσεν τη δόξα για τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον χώρο της υγείας, να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός. Ο αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς, όταν κάθισε με τη σειρά του στο πάνελ για τη δική του συνέντευξη.

«Αυτή είναι η ΝΔ, αυτός είναι ο αντιπρόεδρός της. Και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρα πολύ συστηματικά ξεδιπλώνει μια στρατηγική ιστορικού αναθεωρητισμού για να χωράει και ο Αδ. Γεωργιάδης μέσα» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς δε για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι η αντιπαράθεση ήταν πολιτική και με πολύ δίκαιο και σωστό τρόπο είχε εγερθεί το θέμα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Βεβαίως και οι αποφάσεις των δικαστηρίων κρίνονται. Γνωρίζει όλος ο κόσμος τι γινόταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Και από εκεί και πέρα δεν έχω να προσθέσω τίποτα» είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί