Για ακόμη μια χρονιά το Παγκόσμιο Κύπελλο SUP-ICF World Ranking στον Άγιο Νικόλαο

27-29 Σεπτεμβρίου 2024

Το AGIOS NIKOLAOS on SUP – ICF SUP WORLD CUP 2024 επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο, παρουσιάζοντας μια από τις πιο αναμενόμενες διοργανώσεις stand-up paddling (SUP).

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κάνοε (ICF), η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ, Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, Κυματολίσθησης με Σανίδα με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου και το Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου, διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά το Παγκόσμιο Κύπελλο SUP-ICF World Ranking στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2024 στον Άγιο Νικόλαο.

Ο αγώνας Agios Nikolaos on Sup αποτελεί μια διεθνή διοργάνωση που διεξάγεται αρκετά χρόνια με επιτυχία και έχει προβολή και συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, αποτελεί έναν από τους αγώνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που καθορίζει την παγκόσμια κατάταξη των αθλητών του SUP για το 2024.

Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024, ο Άγιος Νικόλαος της Κρήτης θα φιλοξενήσει τη μοναδική διοργάνωση ICF SUP World Cup στην Ευρώπη για το 2024, προσελκύοντας κορυφαίους αθλητές του SUP, ανερχόμενα ταλέντα και λάτρεις του SUP από όλο τον κόσμο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή από την Πλάκα Ελούντας έως τις παραλίες του Καλού Χωριού. Αυτή η υψηλού κύρους διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες αγωνιζόμενους που επιθυμούν να κερδίσουν βαθμούς κατάταξης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2024 και να διεκδικήσουν ένα μερίδιο από το χρηματικό έπαθλο των 9.000 ευρώ.

Το AGIOS NIKOLAOS on SUP – ICF SUP WORLD CUP 2024 υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

-ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024: Παραλαβή πακέτων αθλητών

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024: TECHNICAL SUP Αγώνες & τελετή απονομής βραβείων

-ΣΑΒΒΑΤΟ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024: SUP SPRINT Αγώνες & τελετή απονομής βραβείων

-ΚΥΡΙΑΚΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024: LONG DISTANCE SUP Races & τελετή απονομής βραβείων

Περισσότερα στο: http://agiosonsup.gr

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

●     ΕΓΓΡΑΦΕΣ: https://agiosonsup.gr/register/

●     ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ AGIOS NIKOLAOS ON SUP – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ICF 2024https://agiosonsup.gr/el/2024/08/16/all-you-need-to-know-2024/

●     FAQs, Useful Information, Accommodation Offers, etc: https://linktr.ee/agiosonsup

●     Website: http://agiosonsup.gr 

●     Facebook Page: https://www.facebook.com/AgiosOnSup/ 

●     Facebook event: https://www.facebook.com/share/hX2P3q69iLgxtdQt/

●     Instagram: https://www.instagram.com/agiosonsup/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί