Ντίνος Καρύδης: Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο γνωστός ηθοποιός

Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, πάλευε επί σειρά ετών με τον καρκίνο.

Ο Ντίνος Καρύδης ξεχώρισε για την υποκριτική του δεινότητα τόσο στον κινηματογράφο και το θέατρο όσο και σε τηλεοπτικές σειρές. Μέσα από ποικίλους ρόλους, κατάφερνε να εκφράζει ένα μοναδικό χιούμορ, χρησιμοποιώντας έξυπνες ατάκες που άφησαν εποχή.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook.

«Αγαπημένε μου φίλε, καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που γνώρισα. Με αποκαλούσες πάντα “ανηψάκι σου” από τότε που γνωριστήκαμε στα στούντιο της ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80. Το ταλέντο και το χιούμορ σου ήταν ανεξάντλητα! Η αγάπη σου για την Τζούλια και τη Σμαράγδα ήταν τεράστια. Η Σμαράγδα είναι αντάξια κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπάμε πάντα και θα σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη, στις 1.30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας Ντινάκο, και θερμά συλλυπητήρια στα δύο σου αγαπημένα πρόσωπα» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί