Κρήτη: Toυ πέρασαν χειροπέδες για σχεδόν μισό κιλό κάνναβης

(Φωτο αρχείου)

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε η αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέθυμνο, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 475 γραμμάρια κάνναβης και χρηματικό ποσό.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν παραπάνω από 475 γραμμάρια κάνναβης και χρηματικό ποσό

Συνελήφθη, χθες (13.09.2024) το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Eιδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, χθες (13.09.2024) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθη αλλοδαπός. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 477,6 γραμμάρια κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 205 ευρώ και
  • συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί