Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: «Έκπτωτος ο Κασσελακης» – Τι απαντά η Τζάγκρη

Με 17 ψήφους υπέρ (Σβίγκου, Μπελώνη, Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Θεοχαροπουλος, Καρκούλια, Κουβέλη, Νοτοπούλου, Ξενογιαννακοπούλου, Παναγιώτοπουλος, Παππάς, Πολάκης, Ραγκούσης, Ρήγας, Σκορίνης, Συμεωνίδου, Φλαμπουράρης), 1 κατά (Θεοδώρα Τζάκρη) και 1 απουσία (Ολυμπία Τελιγιορίδου), η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά επικύρωσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και επιβεβαίωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έκπτωτος…

Επίσης, η απόφαση του Οργάνου τονίζει πως κανένας δεν είναι ανώτερος του καταστατικού και των κομματικών διαδικασιών, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας:

«H K.E. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ανώτερο όργανο του κόμματος και αυθεντικός ερμηνευτής του Καταστατικού, υπερψηφίζοντας την πρόταση άρσης εμπιστοσύνης, κήρυξε αυτόματα έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου του κόμματος και ενεργοποίησε τις διατάξεις του καταστατικού για τη διενέργεια εκτάκτου Συνεδρίου του κόμματος.

Ο σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και η τήρηση του καταστατικού και των κομματικών διαδικασιών είναι υποχρέωση για κάθε μέλος και στέλεχος και ουδείς είναι ανώτερος αυτών.

Συνεπώς, το ζήτημα αυτό είναι λήξαν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί