«Η θάλασσα είναι σαν τον έρωτα»: Συναυλία με την Εμ. Νινιράκη στον Κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Στο πλαίσιο της παράλληλης δράσης του «Φεστιβάλ Κρήτης» 2024 «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η συναυλία «Η θάλασσα είναι σαν τον έρωτα», με την ερμηνεύτρια Αμαλία Νινιράκη, στον Κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 9:00μ.μ. και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η νέα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Εμμανουέλα Νινιράκη, που μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο της δίσκο «Αηδόνι στο Κλουβί, 2021», σε μουσική Χάρη Μανουσάκη και ποίηση Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, ταξιδεύει και φέτος ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας τη μουσική της.

Στο σύνολο της παράστασης «Η θάλασσα είναι σαν το έρωτα» παρουσιάζονται τραγούδια από τη δισκογραφία της ερμηνεύτριας πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά ακούσματα, με αναφορά στη γυναίκα, στον έρωτα, στην αγάπη, μέσα από μια προσωπική μουσική ματιά, ως γυναίκα και καλλιτέχνιδα και με ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση.

Εμμανουέλα Νινιράκη, επιμέλεια – ερμηνεία

Χάρης Μανουσάκης, ακουστική κιθάρα – συνθέσεις – loops

Νίκος Βογιατζάκης, ηλεκτρική κιθάρα

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ιστορικού Μουσείο Κρήτης.

Η παράλληλη δράση «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και του Υπουργείου Πολιτισμού και υλοποιείται με την υποστήριξη του Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί