Στη Μηχανοκίνητη Πορεία ενάντια στους Πυλώνες και τις Ανεμογεννήτριες ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων, για συμμετοχή στη Μηχανοκίνητη Πορεία , ενάντια στους Πυλώνες και τις Ανεμογεννήτριες:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων, στέκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, στο πάγιο αίτημα της Ενάντια στους Πυλώνες και τις Ανεμογεννήτριες .

⮚ Αγωνιζόμαστε για ένα τόπο στον οποίο η ανάπτυξη προχωράει παράλληλα με την αειφορία.
⮚ Κάθε οικονομικό και αναπτυξιακό μοντέλο που υιοθετείται για τον τόπο μας οφείλει να σέβεται την υγεία ψυχική και σωματική των κατοικών αυτού του τόπου και όχι να τους οδηγεί σε μαρασμό και εγκατάλειψη των περιουσιών τους και του τόπου καταγωγής τους.
⮚ Κάθε έργο υποδομής οφείλει να σέβεται το περιβάλλον, τη χλωρίδα και την πανίδα αυτού του τόπου.
⮚ Κάθε νέα στόχευση αναπτυξιακής αναδιοργάνωσης, οφείλει να συμπεριλαμβάνει την ομαλή μετάβαση και την προστασία της υφιστάμενης αναπτυξιακής δραστηριότητας.
⮚ Ειδικά όταν αυτή αφορά την εντοπιότητα και τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας, οι οποίες είναι επί της ουσίας, ο πραγματικός του πλούτος.
⮚ Κάθε νέο έργο υποδομής οφείλει να ακολουθεί του κανόνες της Επιστήμης σε πολυδιάστατο επίπεδο και της βιώσιμης μακροπρόθεσμης Οικονομίας.

Καλούμε όλους τους πολίτες σε συμμετοχή στην Μηχανοκίνητη Πορεία, ενάντια στους Πυλώνες και τις Ανεμογεννήτριες, τη Δευτέρα 16/9/2024, που οργανώνει η Πρωτοβουλία Αποκόρωνα, με προσυγκέντρωση στις 10:00π.μ. στον Κόμβο των Μουρνιών,στη συνέχεια πορεία στην πλατεία Αγοράς και κατάληξη στην Περιφέρεια ή εναλλακτικά απευθείας στη συγκέντρωση στις 11:00π.μ. στην Περιφέρεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί