H θεατρική παράσταση «ελεύθερο ζευγάρι» στο ανοικτό θέατρο της Συλλάμου

Ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Βασιλειών με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Ελεύθερο ζευγάρι», στο ανοικτό θέατρο της Συλλάμου το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ.

Πρόκειται για ένα έργο γραμμένο από τον Ιταλό νομπελίστα συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό Dario Fo και την σύζυγό του -επίσης ηθοποιό- Franca Rame. Την σκηνοθεσία επιμελείται ο Ζαχαρίας Περογραμβράκης και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Συρμακέζης και η Κατερίνα Γραμματικάκη. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το «Ελεύθερο ζευγάρι» είναι ένα έργο με ευφυές χιούμορ και προοδευτικό πνεύμα που αναδεικνύει τα καθημερινά προβλήματα χαρακτήρων και σχέσεων. Δεν βρίθει κοινωνικοπολιτικών αιχμών σε σύγκριση με άλλα έργα του συγγραφέα, όμως πραγματεύεται τις αρχές της συζυγικής πίστης και οικογενειακής αξιοπρέπειας με έμφαση στις ατομικές ανάγκες και τις διαπροσωπικές εκρήξεις. Σχέση, γάμος, έρωτας, πίστη, απιστία, αδιέξοδα, αλήθειες και ψέματα μπλέκονται όλα σαν ένα κουβάρι…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί