Μενέλαος Γκίβαλος: Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή που έστειλε

«Στην ουσία με την ψήφιση της πρότασης μομφής δεν καθαιρέθηκε μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης (ενδιάμεσος στόχος) αλλά έλαβε τέλος ο ίδιος ο ιστορικός ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως πόλου διεκδίκησης της εξουσίας απέναντι στο στυγνό νεοφιλελεύθερο καθεστώς» τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ο Μενέλαος Γκίβαλος.

«Οι εξελίξεις αυτές που απέκτησαν μη αντιστρεπτό χαρακτήρα με οδηγούν σε παραίτηση  από μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αφού δεν μπορώ να τις «νομιμοποιήσω» με την παρουσία μου στο όργανο, έστω και διατυπώνοντας την πλήρη αντίθεσή μου» σημειώνει ο ίδιος.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Μενέλαου Γκίβαλου

«Αγαπητή συντρόφισσα Ράνια,

«Η προωθούμενη στρατηγική της απαξίωσης και διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που θεωρεί ότι το κόμμα μας ολοκλήρωσε τον ιστορικό του κύκλο και οφείλει να δώσει τη θέση του στο σχήμα μιας (αόριστης και αόρατης) συστημικής κεντροαριστεράς πέτυχε τον πρώτο της στόχο με τα όσα τραγικά συνέβησαν στη σύνοδο της Κ.Ε. το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» τονίζει .

Στην ουσία με την ψήφιση της πρότασης μομφής δεν καθαιρέθηκε μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης (ενδιάμεσος στόχος) αλλά έλαβε τέλος ο ίδιος ο ιστορικός ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως πόλου διεκδίκησης της εξουσίας απέναντι στο στυγνό νεοφιλελεύθερο καθεστώς.

Οι εξελίξεις αυτές που απέκτησαν μη αντιστρεπτό χαρακτήρα με οδηγούν σε παραίτηση  από μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αφού δεν μπορώ να τις «νομιμοποιήσω» με την παρουσία μου στο όργανο, έστω και διατυπώνοντας την πλήρη αντίθεσή μου.

Σε κάθε περίπτωση παραμένω απλό μέλος της οργάνωσής μου, χωρίς πλέον ψευδαισθήσεις.

Με εκτίμηση

Μενέλαος Γκίβαλος»

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί