Νοσηλεύτριες Βενιζελείου στη νέα διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης: Τα λόγια καλά ήταν… Τώρα που μπορείτε, τι θα κάνετε;

Ανοικτή επιστολή προς την νέα διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Μαρία Σπινθούρη, μέσω του Candiadoc, εξέδωσαν 12 νοσηλεύτριες από το Βενιζέλειο, καλώντας την να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Στην επιστολή τους αναφέρεται αναλυτικά:

Αγαπητή κ Σπινθούρη,

καλή αρχή στα νέα σας καθήκοντα. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε με κάθε σεβασμό, γιατί το πράγμα άλλο ΔΕΝ ΠΑΕΙ:

Λέγατε οτι ο διοικητής (κ Τερζάκης) και τα “γραφεία” τα βουλευτικά , δεν σας άφηναν να κάνετε κάποια πράγματα. Τώρα θα τα κάνετε?

Θα φέρετε πίσω από την 7η ΥΠΕ, από το ΠαΓΝΗ, από τα ΚΥ και απο άλλες ΥΠΕ όλους αυτούς τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που έφυγαν με μέσο , έτσι ώστε να πάρουμε και εμείς καμιά άδεια της προκοπής, κι όχι 5 ημέρες όλες όλες ? Να πάρουμε κανένα ρεπό? Να κάνουμε μια ανθρώπινη νοσηλεία?

Είχατε μια λίστα με πάνω απο 20-30 άτομα…. τι θα κάνετε με αυτά , τώρα που πια είστε ανώτερη?

Τι θα γίνει με αυτούς τους τομεάρχες που κάνουν προεκλογικό αγώνα για την ΕΝΕ και σχεδόν απειλούν οτι αν δεν ψηφίσουμε τους υποψήφιούς τους, θα γίνουν μετακινήσεις? (ανόητος αν νομίζει οτι τον φοβόμαστε)

Τι λέτε για αυτό? Έχει γίνει καταγγελία στην ΕΝΕ. Υπάρχουν μαρτυρίες για αυτό. “Αν δεν βοηθήσεις να ΜΗΝ ΒΓΕΙ ο “τάδε” …εγώ δεν θα μπορέσω να σε προστατεύω πια!!!
Απο ποιον χρειαζόμαστε προστασία μεσα στο Βενιζέλειο? Δεν έχουμε καταλάβει?

Θα φροντίσετε να μπει μια τάξη και αξιοκρατία μέσα στο ίδρυμα? Τώρα πια είστε ανώτερα στην εξουσία. Δεν υπάρχει δικαιολογία!

Ξέρετε πόσα ρεπό χρωστά το νοσοκομείο στο νοσηλευτικό προσωπικό? Τι θα γίνει με αυτά? πότε θα τα πάρουμε?

Τι θα γίνει με την νοσηλεύτρια που είχε εκπαιδευτεί στον στεφανιογράφο και εν μια νυχτί την πήγατε στο ΠαΓΝΗ. Θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους? Θα την γυρίσετε πίσω , να μπορεί και το νοσοκομείο μας να δουλέψει κανονικά? Σαν υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, θα τα ανεχτείτε όλα αυτά ?Λέγατε οτι θα την φέρετε πίσω ! Πότε?

Τι θα γίνει με τα κλειστά κρεβάτια ΜΕΘ στο νοσοκομείο μας απο έλλειψη προσωπικού? Δεν αξίζει να τα “χαλάσετε” με κάποια γραφεία , ούτε για αυτό?

Σας τα λέμε γιατι υποτίθεται οτι πήρατε τη θέση με αξιοκρατία. Οπότε δεν σας κρατά κανείς!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν

¨η αλλιώς….τα λόγια καλά ήταν… Τώρα που μπορείτε ? τι θα κάνετε?

Οι απελπισμένες νοσηλεύτριες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί