Πορεία διαμαρτυρίας για τις συγχωνεύσεις τμημάτων στην Ιεράπετρα

Πορεία διαμαρτυρίας για τις συγχωνεύσεις τμημάτων θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στις10:00 πμ, αμέσως μετά τον αγιασμό, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο κάλεσμά του συλλόγου αναφέρεται:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας καλεί σύσσωμη την τοπική κοινωνία να συμπαρασταθεί και να συμμετέχει στην πορεία διαμαρτυρίας για την αιφνίδια απόφαση να συγχωνευτούν τμήματα του Δημοτικού Σχολείου.

Είναι βέβαιο ότι η ίδια τακτική θα συμβεί άμεσα στα υπόλοιπα Δημοτικά Σχολεία ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία συγχωνεύσεων και στα Γυμνάσια – Λύκεια της πόλης μας.

Όλος αυτός ο παραλογισμός ονομάζεται από την Κυβέρνηση “εξορθολογισμός εξόδων”. Εμείς το ονομάζουμε “παιδομάζωμα και στοίβαγμα ψυχών” καθώς καμία μέριμνα για αποτελεσματική μάθηση και παιδεία κρύβεται πίσω από αυτή την τακτική, αλλά το αντίθετο.

Καλούμε όλους τους γονείς και φορείς του τόπου να δηλώσουν δυναμικό παρών, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στις10:00 πμ, αμέσως μετά τον αγιασμό, στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί