«Οδική Ασφάλεια, τι δεν κάνουμε σωστά!»: Ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Φορτέτσας

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οδική Ασφάλεια, τί δεν κάνουμε σωστά» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο χώρο του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Φορτέτσας

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και προώθηση δράσεων που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας και στην κυκλοφοριακή αγωγή.

Κύριος ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψη Τροχαίων Γιάννης Λιονάκης, ο οποίος θα μοιραστεί πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τα λάθη στην οδική ασφάλεια και θα ενημερώσει για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αποφευχθούν.

Πριν από την ομιλία θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, στους οποίους και είναι αφιερωμένη η εκδήλωση.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ενορία του Αγίου Ευμενίου σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας Φορτέτσας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων 4ης Κοινότητας Φορτέτσας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φορτέτσας. Σημειώνεται ότι το ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Φορτέτσας βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 8, κοντά στην πλατεία Φορτέτσας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί