Μεν. Μποκέας : «Είμαστε περήφανοι που στο Malevizi Festival 2024 χτύπησε για δεύτερη φορά η καρδιά του πολιτισμού»

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση για το 2ο Malevizi Festival που ολοκληρώθηκε με επιτυχία:

«Το Μαλεβίζι είναι ένας φωτεινός φάρος. Αυτό που θέλουμε είναι να ρίξουμε το φως αυτού του φάρου εντός και εκτός Κρήτης. Είμαστε περήφανοι που στο Malevizi Festival 2024 χτύπησε για 2η φορά η καρδιά του πολιτισμού. Μια μεγάλη διοργάνωση που εμπνευστήκαμε, εδραιώσαμε και αγκαλιάσαμε όλοι μαζί!

Γιατί όταν το Μαλεβίζι ανοίγει τις πόρτες του, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Αυτό κάναμε και φέτος με σπουδαίους καλλιτέχνες, πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους, σωματεία και φορείς. Το Malevizi Festival είναι από τις εκδηλώσεις πολιτισμού που όχι μόνο έχουμε ανάγκη να υπάρχουν, αλλά πρέπει να ενισχύουμε και να ενδυναμώνουμε.

Ευχαριστώ θερμά τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές, τους χορηγούς και βεβαίως τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν σκληρά για να γίνει πράξη αυτή η μεγάλη γιορτή πολιτισμού στον τόπο μας: την Περιφέρεια Κρήτης, την ΠΕΔ Κρήτης, την αρμόδια Αντιδήμαρχο Χρύσα Λυρώνη, το Φίλιππο Βαμβουκάκη, το Νίκο Βρέντζο και το Παγκρήτιο Κέντρο Πολιτισμού, τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, τους πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους, όλους τους αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου, τις συναρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του Δήμου για την άψογη συνεργασία.

Κυρίως όμως ευχαριστώ όλους εσάς, τις χιλιάδες Μαλεβιζιώτισσες και Μαλεβιζιώτες που πλημμυρίσατε το Γάζι, αγκαλιάσατε το Φεστιβάλ και συμβάλλατε με την παρουσία σας, ώστε το φιλόξενο Μαλεβίζι μας να αναδείξει ακόμη μια φορά τη δυναμική του ως ένας τόπος ανοιχτός, ζωντανός και εξωστρεφής.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί