Δημήτρης Κουρέτας: Στη Δικαιοσύνη κατά του Αχιλλέα Μπέου για τον οχετό που εξαπέλυσε και πάλι

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας κατά του Αχιλλέα Μπέου για τον οχετό χαρακτηρισμών που εξαπέλυσε εναντίον του ο δήμαρχος Βόλου σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news.gr, ο Δ. Κουρέτας κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Αχ. Μπέου, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση και απειλή. Παράλλληλα, ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη στον δήμαρχο Βόλου για διέγερση σε διάπραξη βιαιοπραγίας, καθώς στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Αχ. Μπέος κάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ επαγγελματίες, στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα για τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία, να οργανωθούν και να «μαυρίσουν στο ξύλο» τους υπαλλήλους του ΟΛΒ. Μάλιστα, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο Α. Μπέος αποκάλεσε δημόσια τον Δ. Κουρέτα πολιτικό απατεώνα που εξαπατά τους πολίτες, νεκροθάφτη ψαριών, ενώ αναφέρθηκε με άθλια σεξιστικά σχόλια σε βάρος του.

«Δεν σου έχουν πει ρε οι συνεργάτες σου δίπλα, πως ούτως ή άλλως λεφτά άλλα διαχειρίζεσαι, ότι όταν ανοίγεις το στόμα ή θα χασμουρηθείς ή μαλ@κία θα πεις. Γι’ αυτό μίλα πιο λίγο καλύτερα και δούλεψε πιο πολύ. Αυτό έχει ανάγκη ο Βόλος και η Θεσσαλία. Άντε νούμερο», είναι μερικές από τις «ήπιες» εκφράσεις που είπε για τον Δ. Κουρέτα ο Αχ. Μπέος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί