Επανέρχεται ο Στ. Κασσελάκης στην τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Ο 15χρονος Αλέξανδρος δούλεψε σχεδόν 20 ώρες – Του είχε ανατεθεί το πόστο των VIP

Έκκληση να βρεθούν μάρτυρες και να μιλήσουν για το δυστύχημα στον ΒΟΑΚ απευθύνει εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος σήμερα επικοινώνησε με την μητέρα του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε πριν λίγες εβδομάδες.

«Το παιδί αυτό είχε δουλέψει για σχεδόν 20 ώρες στο σέρβις και μάλιστα του είχε ανατεθεί το πόστο των VIP καλεσμένων (με το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα).

Αυτήν τη στιγμή οι οικογένειες δεν μπορούν να βρουν μάρτυρες ούτε για τις συνθήκες και ώρες εργασίας, ούτε για το τροχαίο δυστύχημα, αν και αρχικά είχαν προσφερθεί μερικοί» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Κάνουν έκκληση να βρεθούν μάρτυρες να μιλήσουν. Δεν μπορούμε να είμαστε μια ανάλγητη κοινωνία. Οποίος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μιλήσει με τις αρχές και τις οικογένειες. Τους οφείλουμε δικαιοσύνη».

Δείτε:

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Τα θύματα (και ο 15χρονος) ήταν σερβιτόροι στο γάμο του δημάρχου Χανίων με καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Μοιραίος για τις ζωές των Κρητικών και επικίνδυνος για την οικονομία του νησιού

Κασσελάκης από τα Χανιά για ΒΟΑΚ: Ιδού πώς ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει τους Κρητικούς- Όλα τα εργοτάξια σταματημένα και ένας δρόμος καρμανιόλα (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί