Ο Π. Πολάκης επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα και η πρώτη δήλωσή του βουλευτή Χανίων

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης, μετά από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Παππάς έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα αριθμεί 35 βουλευτές, 4 περισσότερους από το ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε διαγραφεί για την «αντιπαραγωγική του συμπεριφορά» κατά συνεργάτιδας του Αδ. Γεωργιάδη σε συνεδρίαση Επιτροπής της Βουλής.

Επιστολή

Η πρώτη δήλωση Πολάκη

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο Παύλος Πολάκης, στην πρώτη δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, μετά την επανένταξή του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι η τυπική του επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ «από τον οποίο δεν έφυγα ποτέ» δεν αλλάζει τίποτα στην πολιτική εκτίμηση που έχει κάνει σε σχέση με το πολιτικό πρόβλημα που έχει το κόμμα. «Γι’ αυτό ό,τι έχω πει ισχύει και τα υπόλοιπα θα τα πούμε αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος Πολάκης άφησε αιχμές για τους λόγους που οδήγησαν στη διαγραφή του από την ΚΟ. «Θεωρώ ότι δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μια ενημέρωση από τον Νίκο Παππά ένα λεπτό πριν» ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί