Ηράκλειο: Παραδόθηκαν οι δύο δράστες του ξυλοδαρμού του Ελληνοκαναδού

Παραδόθηκαν σήμερα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, οι δύο Κρητικοί που εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, πριν από περίπου ενάμισι μήνα, σε μπαρ στο κέντρο της πόλης.

Ηράκλειο: Παραδόθηκαν οι δύο δράστες του ξυλοδαρμού Ελληνοκαναδού

Ο 31χρονος από τα Ζωνιανά Ρεθύμνου και ο 32χρονος από το Γάζι του δήμου Μαλεβιζίου, είναι τα δύο άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί από την ομάδα των 5 ατόμων, τα οποία ξυλοκόπησαν άγρια τον άτυχο 49χρονο, ενώ επιτέθηκαν και στα μέλη της οικογένειάς του, τη σύντροφο και τα τρία παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί μετέβησαν στο Γάζι, όπου τους περίμεναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ αύριο Τρίτη, θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την παράδοση των δύο ανδρών, οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης είχαν προβεί σε αλλεπάλληλες επιχειρήσεις με ισχυρές δυνάμεις, στα Ζωνιανά, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι και οι δύο είχαν βρει “καταφύγιο” σε σπίτια της περιοχής. Πάντως από την πλευρά των δύο συλληφθέντων, πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδέχονται πως υπήρξε διαπληκτισμός και συμπλοκή με τον 49χρονο, δεν δέχονται όμως την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που τους αποδίδεται.

Πηγή: ΕΡΤ

δεσμό του και την πολύωρη ανασύνθεση του παζλ του προσώπου του, φεύγει για το Μόντρεαλ ο 49χρονος Ελληνοκαναδός Εμανουήλ Κακουλάκης, που δέχτηκε, μαζί με την οικογένειά του, επίθεση νταήδων.

Δείτε:

Στο νοσοκομείο οικογένεια τουριστών μετά από άγρια επίθεση νεαρών σε μπαρ του Ηρακλείου

Τον 49χρονο που δέχτηκε επίθεση σε μπαρ επισκέφτηκε στο Βενιζέλειο η πρέσβης του Καναδά

Κρήτη: Ξεσπάει η οικογένεια του Ελληνοκαναδού θύμα “νταήδων”- Η επιστολή στην κυβέρνηση με βαριές καταγγελίες

Βενιζέλειο: Δυο εβδομάδες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του, ο 49χρονος αναχώρησε – Η ανάρτηση του γιατρού Γ. Μαστοράκη

 

Δύο εβδομάδες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του και την πολύωρη ανασύνθεση του παζλ του προσώπου του, φεύγει για το Μόντρεαλ ο 49χρονος Ελληνοκαναδός Εμανουήλ Κακουλάκης, που δέχτηκε, μαζί με την οικογένειά του, επίθεση νταήδων. Δείτε: Στο νοσοκομείο οικογένεια τουριστών μετά από άγρια επίθεση νεαρών σε μπαρ του Ηρακλείου Φωτογραφίες σοκ του 49χρονου Ελληνοκαναδού μέσα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Τον 49χρονο…η”

Κρήτη: Ξεσπάει η οικογένεια του Ελληνοκαναδού θύμα “νταήδων”- Η επιστολή στην κυβέρνηση με βαριές καταγγελίες

Φωτογραφίες σοκ του 49χρονου Ελληνοκαναδού μέσα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί