Βόλος – ΟΦΗ 1-3: Πρώτο «τρίποντο» για τους κρητικούς στην Σούπερ Λίγκα

Παρέλαση στον Βόλο έκανε ο ΟΦΗ επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-1. Αυτή είναι η πρώτη νίκη για την κρητική ομάδα που συνδύασε την ουσία με το θέαμα έχοντας για πρωταγωνιστές τους Φούντα, Σενγκέλια, Μπαϊνοβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Χριστογεώργου. Αντίθετα, η ομάδα του Τρ. Δέλλα μετέτρεψε σε γκολ τη μία φάση που δημιούργησαν, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας στο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα σκόραρε. Στο 11’ με εξαιρετική εκτέλεση εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σιαμπάνη και έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ «καθάρισε» το παιχνίδι στο 50’. Ο Χατζηθεοδωρίδης σέντραρε και ο Σενγκέλια με αριστερό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Ο Γεωργιανός σκόραρε κι αυτός στο ντεμπούτο του φορώντας τα ασπρόμαυρα.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν και τρίτο γκολ και το βρήκαν σε μία από τις αντεπιθέσεις τους στο 60’. Ο Φούντας έδωσε στον Νους, αυτός με τη μία τροφοδότησε τον Γιουνγκ, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Το γκολ της τιμής για τον Βόλο πέτυχε στο 81’ ο Μεντιέτα μετά από εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ.

O Αλ. Τσακαλίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Καμπς, Λαμπρόπουλο, Χατζηθεοδωρίδης.

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας (58’ Τάχατος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77’ Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67’ Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (58’ Καμπς), Κόσζτα (46’ Μεντιέτα).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (80’ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53’ Γκαγέγκος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61’ Kαραχάλιος), Σενγκέλια (80’ Θεοδοσουλάκης), Νους (80’ Ριέρα), Γιουνγκ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί