Γρηγόρης Πασπάτης: Η φορτισμένη ανάρτηση για την αποχώρησή του από το Βενιζέλειο μετά από 38χρόνια

Για χρόνια ο Γρηγόρης Πασπάτης υπήρξε ένας πιστός και άοκνος υπηρέτης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Μια σχέση ζωής, που όμως πλέον έκλεισε.

Δείτε:

Η παραίτηση του Γρηγόρη Πασπάτη και άλλων γιατρών “σφραγίδα” στη φθίνουσα πορεία του Βενιζελείου…

Την αποχώρησή του από το ΕΣΥ ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, όπου αναφέρει τα εξής: «Όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν… Μετά από 38 χρόνια στο δημόσιο Σύστημα Υγείας, τα 3 στη Βρετανία και τα υπόλοιπα 35 στην Ελλάδα, στο Βενιζέλειο, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Είμαι βέβαιος ότι το τμήμα μας θα συνεχίσει δυναμικά τη δραστηριότητά του, έχει όλα τα εφόδια γι’ αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε πάρα πολύ, πετύχαμε πολλά, προσφέραμε όσα ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν ίσως να γίνουν και περισσότερα, έκανα πάντως ό,τι μπορούσα…

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους τού ιατρικού προσωπικού, όλο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου και φυσικά πάνω απ’ όλους τον κόσμο που μας στήριξε ακόμα και σε δύσκολες εποχές και μας εμπιστευόταν πάντα. Καλή δύναμη σε όλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεργαστεί στη συνέχεια με το “Creta Interclinic”.

Η ανάρτησή του:

Όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν… Μετά από 38 χρόνια στο δημόσιο σύστημα υγείας, τα 3 στη Βρετανία και τα υπόλοιπα 35 στην Ελλάδα, στο Βενιζέλειο, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.

Είμαι βέβαιος ότι το τμήμα μας θα συνεχίσει δυναμικά τη δραστηριότητά του, έχει όλα τα εφόδια γι’ αυτό.

Όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε πάρα πολύ, πετύχαμε πολλά, προσφέραμε όσα ήταν ανθρωπίνως δυνατόν.

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν ίσως να γίνουν και περισσότερα, έκανα πάντως ό,τι μπορούσα…

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους του ιατρικού προσωπικού, όλο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου και φυσικά πάνω απ’ όλους τον κόσμο που μας στήριξε ακόμα και σε δύσκολες εποχές και μας εμπιστευόταν πάντα.

Καλή δύναμη σε όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί