Ο περιφερειάρχης Κρήτης “ξηλώνει” συνεργάτη του που φέρεται να χόρευε τσιφτετέλια με τη Ράπτη ενώ καιγόταν η Αττική! (βίντεο)

Αποφασισμένος να προχωρήσει στην απομάκρυνση συνεργάτη του που φέρεται να ήταν στην παρέα της υφυπουργού Ζωής Ράπτη και χόρευαν τσιφτετέλια κάτω από τις φλόγες που έκαιγαν την Αττική, είναι ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο συνεργάτης του, εντεταλμένος σύμβουλος για τα θέματα ασφάλειας (λόγω και της επαγγελματικης του προέλευσης), φέρεται να ήταν στην ομάδα που… τσιφτετέλιζε ενώ καιγόταν η Αττική.

Η πληροφορία αυτή έχει φτάσει από την πρώτη στιγμή στον περιφερειάρχη Κρήτης ο οποίος έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον άμεσο συνεργάτη του. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αρναουτάκης έχει ζητήσει την παραίτηση όχι μόνο από το αξίωμα του εντεταλμένου συμβούλου αλλά και του περιφερειακού συμβούλου.

Πάντως επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, δεν φαίνεται ότι αμφισβητείται η συμμετοχή του Κρητικού συμβούλου στο προκλητικό γλέντι. Αμφισβητείται όμως αν ο κ. Αρναουτακης θα το φτάσει μέχρι τέλους….

Θα δούμε

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί