Δήμος Ηρακλείου: Μέσα σε… 2 λεπτά εξαντλήθηκαν τα δωρεάν εισιτήρια της συναυλίας Ξαρχάκου

Ανακοίνωση από το δήμο Ηρακλείου:

Εξαντλήθηκαν τα δωρεάν δελτία εισόδου για την συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην έναρξη του

«Φεστιβάλ των Τειχών – Candia Walls Festival»

Τα στατιστικά της πλατφόρμας έκδοσης εισιτηρίων

Σε ελάχιστό χρόνο εξαντλήθηκαν τα δωρεάν δελτία εισόδου για την συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην έναρξη του «Φεστιβάλ των Τειχών – Candia Walls Festival».

Ειδικότερα, από τις 1100 θέσεις του Κηποθεάτρου «Νίκος Καζαντζάκης», οι 186 διατέθηκαν για την εθιμοτυπία, τους συνδιοργανωτές – συνεργάτες και τους χορηγούς του Φεστιβάλ. Οι υπόλοιπες 914 θέσεις διατέθηκαν σε 577 άτομα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με ένα ή δυο εισιτήρια ανά email, όσο ήταν και το όριο.

Όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, ήταν αδύνατον να καλυφθεί η ζήτηση που υπάρχει για έναν καλλιτέχνη του επιπέδου του Σταύρου Ξαρχάκου. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και με άλλες παραγωγές που θα πραγματοποιηθούν στα Κηποθέατρα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της πλατφόρμα ticketservices.gr:

  • Από τις 18:00:00 έως τις 18:01:59 (δηλαδή εντός δυο μόνο λεπτών) έγιναν 4.604 hits (χτυπήματα) στην σελίδα https://www.ticketservices.gr/event/ftt-stavros-xarhakos
  • Αυτά έγιναν από 966 διαφορετικές διευθύνσεις IP, δηλαδή από 966 διαφορετικούς ανθρώπους.
  • Από αυτούς τους 966, οι 577 μπόρεσαν και έκλεισαν εισιτήριο και μετά οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τους πολίτες για την συγκινητική ανταπόκριση και ταυτόχρονα εκφράζει την κατανόησή της στις αντιδράσεις των πολιτών που δεν πρόλαβαν να εκδώσουν δωρεάν δελτίο εισόδου, αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό στο πλαίσιο ενός Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στα Ενετικά Τείχη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί