Παραδοσιακές γιορτές με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης 

Αγιές Παρασκιές 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιών Παρασκιών διοργανώνει με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διήμερο παραδοσιακό γλέντι για τον εορτασμό της Αγίας Ζώνης στις 30 και 31  Αυγούστου ώρα 21.30 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου με τα συγκροτήματα των Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη και Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη.

Καλλονή 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλονής διοργανώνει εκδήλωση με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31/8/2024 στη Καλλονή Ηρακλείου. Θα παίξει το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με τους: Βερεράκη Δημήτρη ( Λύρα – Φωνή ), Αντώνη Αποστολάκη ( Λαούτο ), Δημήτρη Αντωνίου Αποστολάκη ( Λαούτο – Φωνή ) και Χριστόφορο Μαυρογιαννάκη ( Κιθάρα). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού με ώρα έναρξης 21:30. 

Ο Μουσικός Καρπός στο Ρέθυμνο με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Μουσικός Καρπός επανέρχεται για να πραγματοποιήσει το Β΄ μέρος του 6ου  Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιακών και Μουσικών Συνόλων με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Μια μοναδική μουσική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις της μουσικής το Σάββατο 31 Αυγούστου στην πλατεία αγνώστου στρατιώτη στο Ρέθυμνο, με τη συμμετοχή δύο εξαιρετικών μουσικών συνόλων.

Σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού Κύπρου και τη Χορωδία του Μουσικού Καρπού.

Ειδική τιμητική βράβευση για την ηθοποιό, σεναριογράφο και στιχουργό κα Ελένη Ζιώγα, αυτή τη φορά οι στίχοι που έγραψε για τη σειρά του Mega “Famagusta”,  άγγιξαν τόσο πολύ τους τηλεθεατές που το τραγούδι:

“Δεν ξεχνώ (Ο Αγνοούμενος)”  αλλά και τα υπόλοιπα τραγούδια της σειράς, αποτελούν μια ξεχωριστή επιτυχία!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί