Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ο Αντρέα Καρμενόλα

“Έφυγε” από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ένας διανοούμενος της ζωής και της Τέχνης που τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Ηράκλειο. Ο Αντρέα Καρμενόλα, δημιουργός, ζωγράφος, ο ιδιος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στα του πολιτισμού.

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο ιδρυτής του Μουσείου Εικαστικών Τεχνών, Κωστής Σχιζάκης, συνεργάτης και φίλος του επί χρόνια:

“Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνω την εκδημία ενός αληθινού φίλου, ενός αληθινού ιππότη των τεχνών και του λόγου, ενός ευπατριδη που επέλεξε κι αγάπησε τον τόπο μας και που έζησε ευτυχής ανάμεσα μας, του Andrea Carnemolla. Δεν έχω λόγια να πω αυτή τη στιγμή. Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα, πράος σαν φιλοσοφημενος άνθρωπος που υπήρξε καθ όλον του τον βίο. Θα κηδευθει στην εκκλησία της οδού Πατρός Αντωνιου, την καθολική εκκλησία στο παρκακι πίσω από το κτήριο των μινωικων γραμμών στις 12, αύριο το μεσημέρι. Εύχομαι στην Καιτη, στο στήριγμα του ολ αυτά τα χρόνια, θερμά συλλυπητηρια και υπομονή για αυτήν την μεγάλη απώλεια που την πλήττει ήδη. Ζωή σ εσάς”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί