Αθηνά Λινού: Έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη – Τι απαντά ο βουλευτής Χανίων

Eξώδικο στον Παύλο Πολάκη απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αθηνά Λινού, με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει από το διαδίκτυο «όλες τις υβριστικές, ψευδείς, συκοφαντικές αναφορές» του προς το πρόσωπό της και την ΑΜΚΕ Prolepsis. Σε διαφορετική περίπτωση, προειδοποιεί ότι θα προσφύγει ενώπιον των αρμόδιων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού στην οποία έγιναν γνωστές οι αναρτήσεις «προς αποκατάσταση της αλήθειας και της τιμής και υπολήψεώς μου».

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει τίποτα. «Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά, η Αθηνά Λινού δίνει στη δημοσιότητα ολόκληρο το εξώδικο που απέστειλε στον Παύλο Πολάκη, με ανάρτησή της στο Facebook.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη με δική του ανάρτηση στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αθηνά Λινού: Έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη – Τι απαντά ο βουλευτής Χανίων”

  1. ELENI GOULIELMAKI

    ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΠΙΛΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΩΝΕ…ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί