Πολίτες: Ένας σκουπιδότοπος στην Αμμμουδάρα, έτοιμος να πάρει φωτιά! (φωτο)

Τα προβλήματα καθαριότητα που υπάρχουν στην περιοχή από την Αμμουδάρα προς το Κολυμβητήριο του Λίντο, περιγράφει πολίτης, παρουσιάζονται και φωτογραφίες.

Λεωφόρος Κ.Μητσοτακη =σκουπιδότοπος
Είμαι δημότισσα Μαλεβιζιου και εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο στα πλαίσια περιπάτου μεταξύ Αμμουδαρας-Κούλε σχεδόν ημερησίως, παρατηρώ με θλίψη την ολοένα και πιο “σκουπιδοποίηση” της περιοχής!!!

Ειδικά η εικόνα μπροστά στο κολυμβητήριο Λίντο είναι αποκαρδιωτική! Μια απέραντη χωματερή! Όλη η περιοχή γεμάτη κάθε λογής σκουπίδια, από μπουκάλια νερού και μπύρας, μέχρι κουτάκια αναψυκτικών και οικοδομικά υλικά!!! Φυσικά η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται μετά από κάθε συναυλία…
Υπεύθυνος για αυτή την κατάντια ποιος είναι; Δήμος Ηρακλείου; Δήμος Μαλεβιζίου; Περιφέρεια;;; Ποιος; Δεν έχω δει ούτε ΜΙΑ φορά οδοκαθαριστή ή το μηχάνημα καθαρισμού δρόμων στη συγκεκριμένη περιοχή!
Η ίδια αλγεινή εικόνα και πέρσι κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών παράχθειων αγώνων με καθημερινή παρουσία αθλητών και αποστολών στη συγκεκριμένη περιοχή λόγω knite – surfing! Για να μην αναφέρω τον μη καθαρισμό των πέριξ χωραφιών όπου ο υπερτροφισμός των καλαμιών πέρα όλων των άλλων αποτελεί και πηγή κινδύνου εκδήλωσης-εξάπλωσης πυρκαγιάς!
Επισυνάπτω στο e mail τις εικόνες εγκατάλειψης για του λόγω του αληθές…

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί