Σητεία: Συνάντηση του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Καφέ-Μπαρ και της Ένωσης Γονέων με τον Προϊστάμενο ΠΕ Αγίου Νικολάου

Σήμερα, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Καφέ-Μπαρ Σητείας και η Ένωση Γονέων παρευρέθηκαν σε συνάντηση με τον κ. Μαμάκη, Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκφράσαμε με κάθε δυνατό τρόπο την έντονη αντίθεσή μας στην αποδυνάμωση των σχολικών δομών της περιοχής μας, οι οποίες κινδυνεύουν να αποτελέσουν άλλο ένα θύμα της συνεχιζόμενης υποβάθμισης της επαρχίας Σητείας.

Η περιοχή μας έχει ήδη υποστεί σοβαρά πλήγματα με τη συρρίκνωση των δομών του Νοσοκομείου, της Εφορίας, του ΙΚΑ, της Σχολής Αστυφυλάκων, και τη γενικότερη απαξίωση.

Είναι απαράδεκτο να προστεθούν σε αυτά και οι σχολικές δομές, που είναι κρίσιμες για την ανάπτυξη και το μέλλον της τοπικής κοινωνίας.

Παρά το γεγονός ότι αναλύσαμε λεπτομερώς τους προβληματισμούς μας και τις ανησυχίες των γονέων, διαπιστώσαμε με απογοήτευση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μαμάκης, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί από ανώτερα κλιμάκια, γεγονός που μας αφήνει με την αίσθηση ότι η φωνή μας δεν ακούστηκε και ότι οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αγνοούνται.

Δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε αμέτοχοι και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία των σχολικών μας δομών και την ανάδειξη της σημασίας τους για την ευημερία της επαρχίας Σητείας.

Σύλλογος Εστίασης Και Ψυχαγωγίας Καταστημάτων Δήμου Σητείας

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝ. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜ.& ΔΕΥΤΕΡΟΒ.ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί