Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση του κτιρίου του πρώην ΤΕΕ στον Άγιο Γεώργιο

Σάρκα και οστά ετοιμάζεται να πάρει η αξιοποίηση του κτιρίου του πρώην ΤΕΕ στον Άγιο Γεώργιο Οροπεδίου Λασιθίου μετά τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης αποκατάστασης του, μεταξύ του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργου Αθανασάκη και της αναδόχου εταιρείας «Σπυρίδων Μακράκης και ΣΙΑ ΕΕ».

Ο προϋπολογισμός των εργασιών που θα εκτελεστούν στο εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια κτίσμα ανέρχεται σε 270.000 ευρώ. 

Μεταξύ άλλων θα γίνουν οι αναγκαίες κτιριακές παρεμβάσεις, μια που λόγω παλαιότητας το κτίσμα δεν μπορεί ως έχει να χρησιμοποιηθεί. Επίσης υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.

Ζητούμενο της Δημοτικής Αρχής ο χώρος να αποκατασταθεί ώστε να μπορέσει να στεγάσει το παράρτημα της Γαλακτοκομικής Σχολής, που στοχεύει να φέρει στο Οροπέδιο Λασιθίου. Παράλληλα θα φιλοξενηθούν στο αναβαθμισμένο κτίριο του πρώην ΤΕΕ άλλες δράσεις αναγκαίες και χρήσιμες για την κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Αθανασάκης σε δήλωση του τονίζει: Μεθοδικά και με σοβαρότητα προχωρούμε και υλοποιούμε το πρόγραμμα μας κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας προς τους Δημότες Οροπεδίου. Με ικανοποίηση, ξεπερνώντας αρκετά εμπόδια, έγινε σήμερα ένα σημαντικό βήμα με την υπογραφή της σύμβασης για το κτίριο του πρώην ΤΕΕ. Παραμένουμε πιστοί στο βασικό δόγμα μας που είναι ΕΡΓΑ κι όχι ΛΟΓΙΑ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί