ΒΟΑΚ – Χανιά: Και νέα παράταση στον διαγωνισμό – Μακέτα παραμένει το έργο με ευθύνη Μητσοτάκη

«Μια ακόμη παράταση για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός στο τμήμα Χανιά – Χερσόνησος έρχεται να προστεθεί στο σίριαλ του ΒΟΑΚ», σημειώνει  ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης και επισημαίνει ότι πρόκειται για «κατόρθωμα» της κυβέρνησης της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως επισημαίνει ο Χάρης Μαμουλάκης αναφερόμενος στις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

– Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις του το 2019 από το Ηράκλειο, όταν έλεγε ότι ο ΒΟΑΚ είναι έργο πρώτης, μεγάλης, εθνικής αναπτυξιακής προτεραιότητας για τη ΝΔ.

-Όλοι θυμόμαστε την φιέστα του 2021 στα Χανιά, όπου μαζί με τον τότε Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή παρουσιάστηκε το δήθεν σχέδιό τους για τον ΒΟΑΚ.

-Όλοι θυμόμαστε ότι απαξίωναν τα πολλά και σημαντικά που έγιναν επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων και την εκκίνηση του διεθνή διαγωνισμού έπειτα από πολλά χρόνια κωλυσιεργίας των προηγούμενων Κυβερνήσεων, τα οποία στη συνέχεια ακολούθησαν.

Και όλοι βλέπουμε σήμερα, το 2024, σημειώνει ο Χάρης Μαμουλάκης ότι τίποτα δεν έχει γίνει.  «Ο ΒΟΑΚ παραμένει στις μακέτες και τα βίντεο με τα οποία ο η Κυβέρνηση της ΝΔ παραπλάνησε τους Κρητικούς. Και το προσωπικό στοίχημα του Κ. Μητσοτάκη, όπως είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος τον ΒΟΑΚ, έχει χαθεί. Η Κρήτη όμως πλήρωσε και πληρώνει το τίμημα. Οι πολίτες της Κρήτης έχασαν και χάνουν πολλά περισσότερα.», καταλήγει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί