Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριο ξύλο σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς

Άγριο ξύλο έπαιξαν επιβάτες και πλήρωμα μέσα σε πλοίο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Χανιά προ το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, το άκρως σοβαρό περιστατικό ξεκίνησε όταν επιβάτης διαμαρτυρήθηκε στο πλήρωμα γιατί οι τουαλέτες δεν λειτουργούσαν.

Για άγνωστο λόγο η κουβέντα βγήκε εκτός ορίων με τους επιβάτες αρχικά να δέρνονται με το πλήρωμα και στη συνέχεια και μεταξύ τους.

Το άκρως σοβαρό περιστατικό έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων από την πλευρά επιβατών και πληρώματος χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία όπως και το όνομα του πλοίου.
Να σημειωθεί ότι επεισόδιο με ξυλοδαρμό μεταξύ επιβατών είχε σημειωθεί και στις 14 Αυγούστου μέσα στο πλοίο Super Express που έκανε το δρομολόγιο από Τήνο προς Ραφήνα. Η συμπλοκή ξεκίνησε όταν δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια μετά από παρατήρηση που έγινε σε παρέα να μην κάνει φασαρία.

Η συνέχεια ήταν εκρηκτική με μεγάλο αριθμό επιβατών να παίζει ξύλο μέσα στο σαλόνι του πλοίου ενώ υπήρχε αναφορά ότι ένας εκ των επιβατών είχε και όπλο. Το λιμενικό προχώρησε σε 11 συλλήψεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί