Ηράκλειο: Ορκίστηκαν 13 στελέχη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη ημέρα ορκωμοσίας των νεοδιορισθέντων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η διαδικασία περιλάμβανε τόσο τον θρησκευτικό όρκο όσο και την πολιτική διαβεβαίωση για όσους παρουσιάστηκαν.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκης, κατά την ομιλία του, απηύθυνε θερμές ευχές στους νέους δημόσιους υπαλλήλους, τονίζοντας τη σημασία του λειτουργήματός τους και την ευθύνη που φέρουν. Τους ενθάρρυνε να υπηρετήσουν το λειτούργημά τους με ήθος, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς, ενώ ανέδειξε τη χαρά της συνεχούς μάθησης και εξέλιξης που συνοδεύει το έργο του εκπαιδευτικού. «Σήμερα κάνετε το πρώτο βήμα σε μια πορεία γεμάτη προκλήσεις αλλά και ανεκτίμητες ανταμοιβές. Η εμπιστοσύνη των μαθητών και η ευγνωμοσύνη της κοινωνίας είναι, ανάμεσα σε άλλες, οι μεγαλύτερες επιβραβεύσεις για κάθε εκπαιδευτικό», υπογράμμισε ο Διευθυντής.

Σήμερα ορκίστηκαν συνολικά 13 εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ, με τις εξής ειδικότητες:  

– 9 ΠΕ70 (Δάσκαλοι)  

– 1 ΠΕ71 (Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής)  

– 1 ΕΒΠ (Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό)  

– 2 ΕΕΠ (Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό)

Οι ορκωμοσίες θα συνεχιστούν αύριο και τις επόμενες ημέρες, έως και την Παρασκευή 23/8, για τους υπόλοιπους νεοδιορισθέντες που πρόκειται να παρουσιαστούν.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου συνεχίζει με συνέπεια τη στελέχωση των σχολικών μονάδων του Νομού Ηρακλείου, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας της Κρήτης, και συγκεκριμένα του Ηρακλείου, με εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί