Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χανίων για το πολύνεκρό δυστύχημα στον ΒΟΑΚ

 Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χανίων, για το πολύνεκρο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου του Γαλατά


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων, εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον άδικο χαμό των νέων συμπολιτών μας, στο πολύνεκρο δυστύχημα, στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου του Γαλατά.  

Η «άτυπη» χρήση ενός κακοσχεδιασμένου, με τραγικές ελλείψεις Εθνικού οδικού δικτύου,  ως Αυτοκινητόδρομο, χωρίς τις προδιαγραφές όμως  για έναν αυτοκινητόδρομο, συνιστά έναν εκρηκτικό συνδυασμό,,  με απολογισμό αμέτρητα θύματα.

Ο ΒΟΑΚ Δυτικής Κρήτης, είναι ένα από τα χειρότερα οδικά δίκτυα της χώρας και τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα να έρχεται που να μπορεί να απαλύνει την αγωνία και τη θλίψη μας.

Ζητάμε από  τους Δημάρχους του Νομού να κηρύξουν τριήμερο πανχανιώτικο πένθος στη μνήμη των νεαρών θυμάτων, σκύβοντας πάνω από τη θλίψη των οικογενειών τους και σαν μήνυμα απόλυτης διαμαρτυρίας ότι στην Κρητική άσφαλτο δεν πρέπει να θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Ζητάμε ο Μητροπολιτικος Δήμος Χανίων να αναλάβει την εβδομάδα που έρχεται την σύγκληση σύσκεψης για την συγκρότηση επιτροπής για επεξεργασία άμεσα προτάσεων σε τρεις κατευθύνσεις.

Α. Μέχρι τον νέο ΒΟΑΚ τι;

    Επεμβάσεις για την ασφάλεια των διερχομένων στον υφιστάμενο ΒΟΑΚ.

Β. Εργασιακά δικαιώματα και ιδιαιτερότητες σε έναν τουριστικό προορισμό;

    Εξάντληση εργαζομένων σχετιζόμενων με εστίαση, αναψυχή και τουρισμό κατά

    τη θερινή περίοδο.

Γ. Ασφαλή οδήγηση;

   Μέτρα ασφαλείας, ενημέρωση, έλεγχος.

Βάζουμε μπροστά τη λογική κάνεις ΜΟΝΟΣ  τώρα πριν να είναι ΑΡΓΑ

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί