Κρήτη: Νέο βίντεο ντροπή από μπαλωθιές σε γάμο

Ένα βίντεο που σοκάρει και προβληματίζει με πυροβολισμούς να πέφτουν κατά ριπάς σε γάμο στα Χανιά, φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το zarpanews.gr στον απόηχο του βίντεο που κατέγραφε τις σφαίρες να «πέφτουν βροχή» σε παραδοσιακό γλέντι στα Σφάκια.

Όπως φαίνεται πέντε άνδρες σε παράταξη ρίχνουν μπαλωθιές κατά ριπάς, ενώ την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο τελείται μυστήριο γάμου και υπάρχουν πάρα πολλοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους, μικρά παιδιά.

Δείτε:

Κρήτη: Οι σφαίρες έπεφταν χαλάζι στο γλέντι! (βίντεο)

Παρά τα δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα, ορισμένοι ανεγκέφαλοι φαίνεται πως συνεχίζουν να διαιωνίζουν αυτό το κακώς εννοούμενο έθιμο που παραπέμπει σε κουλτούρα και πολιτισμό… Μέσης Ανατολής.

Ίσως οι Αρχές αλλά και οι πολιτικοί του τόπου, είναι η ώρα να δουν το θέμα πιο σοβαρά, με μια οργανωμένη εκστρατεία πρόληψης – ενημέρωσης αλλά κυρίως καταστολής με πιο οργανωμένες επεμβάσεις αλλά και αυστηρή μεταχείριση για όσους πιάνονται.

Όσο για την προέλευση των όπλων… ας μην αμφιβάλλει κανείς ότι ενώπιον του δικαστηρίου μετατρέπονται σε «οικογενεικά κειμήλια».

Μήπως λοιπόν αντί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να «πέφτουμε από τα σύννεφα» κάθε φορά που συμβαίνει κάποιο ατύχημα, να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ως κοινωνία με εντιμότητα και πραγματικό θάρρος;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί