Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Τη Δευτέρα αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο, 15 ετών, τον Νίκο, 19, και τον Θοδωρή, 20 (φωτο)

Στην κορύφωσή της θα φτάσει τη Δευτέρα η τραγωδία που τόσο αναπάντεχα βρήκε το Σάββατο τρεις οικογένειες στα Χανιά, όταν τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ.

Όπως αναφέρει το zarpanews, οι τρεις οικογένειες, μαζί με φίλους, θα αποχαιρετίσουν τα παιδιά τους που έσβησαν τόσο πρόωρα.
Στις 11:30 στον Ι.Ν. Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο κοιμητήριο των Μουρνιών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 20χρονο Θεόδωρο και εκεί θα γίνει και η ταφή.

Στις 15:00 στον Ι.Ν. Αγίου Χαράλαμπου στα Λενταριανά θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 15χρονο Αλέξανδρο και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Αγίας Φωτεινής στη Χαλέπα.

Στις 18:00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 18χρονο Νίκο και θα ακολουθήσει η ταφή στο εκεί κοιμητήριο.

ΔΕΙΤΕ:

Τα νέα θύματα στον αιματοβαμμένο ΒΟΑΚ: Αλέξανδρος 15 ετών, Νίκος 19, Θοδωρής 20- Μάχη ζωής για την 22χρονη Μαίρη

Κρήτη: Συγκλονίζει νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ- Νεκροί 3 νέοι άνθρωποι – Μάχη για τη ζωή της δίνει ακόμα μια κοπέλα (φωτο-βίντεο)

Χάθηκαν 4 ζωές στους δρόμους της Κρήτης σε λίγες ώρες: Νεκρή και μια 58χρονη από τροχαίο στις Σείσες – Μάχη για μια ακόμα νέα γυναίκα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί