Μαγνησία: Ταυτοποιήθηκε από τατουάζ η σορός που βρέθηκε δεμένη σε ρέμα

Είναι του εξαφανισμένου Γιάννη Καραμπάτση – Ο δικηγόρος της οικογένειάς του δήλωσε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Γιάννη Καραμπάτση, μιας και ένα τατουάζ στην πλάτη του 49χρονου οδήγησε στην ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, δεμένη χειροπόδαρα και πεταμένη σε ρέμα στον Πτελεό Μαγνησίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Ντούγκας δήλωσε στα gegonota.news ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας και η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην αστυνομία. “Η σορός ανήκει στον δικό μας άνθρωπο και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο από τατουαζ στην πλάτη” είπε.

Οταν εξαφανίστηκε ο Γιάννης Καραμπάτσης το μπουφάν του και άλλα προσωπικά του αντικείμενα εντοπίστηκαν σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής. Δίπλα στο ελαιοτριβείο είναι το ρέμα που βρέθηκε σήμερα η σορός ενός άντρα σε σήψη.

Η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της κ. Ντούγκα υποστηρίζει πως ολα τα στοιχεία έδειχναν πως το μυστικό της εξαφάνισης του 49χρονου από τον περασμένο Απρίλιο, ήταν κρυμένο στον Πτελεό. Η οικογένεια θέλει να ερευνηθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θα περιμένει τις απαντήσεις του ιατροδικαστή.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Γιάννης Καραμπάτσης το πρωί της ημέρας που χάθηκε, της 29ης Απριλίου, κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής φαινόταν ανήσυχος. Ο οδηγός ταξί τον άφησε στην πλατεία και δεν είδε προς τα που κατευθύνθηκε.

Στη συνέχεια, τον Γιάννη είδε ένας ακόμη μάρτυρας, ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του. Τον πήρε με το αυτοκίνητο, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν σε σύγχυση, έκανε κύκλο και τον επέστρεψε στο ίδιο σημείο. Ειδοποίησε μάλιστα τη θεία του, αλλά μέχρι εκείνη να κατέβει να τον παραλάβει, ο ευαίσθητος άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί