Χάθηκαν 4 ζωές στους δρόμους της Κρήτης σε λίγες ώρες: Νεκρή και μια 58χρονη από τροχαίο στις Σείσες – Μάχη για μια ακόμα νέα γυναίκα

Εκτός από το πολύνεκρο τροχαίο στη γέφυρα του Γαλατά Χανίων, μια ακόμα γυναίκα εξέπνευσε, μετά τον τραυματισμό της σε τροχαίο στις Σείσες. Συνολικά δηλαδή η Κρήτη μετρά 4 νεκρούς σε δυο τροχαία, σε λίγες ώρες, ενώ μια ακόμα κοπέλα δίνει τη μάχη για τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ:

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή μια 58χρονη γαλλίδα τουρίστρια, θύμα σοβαρού τροχαίου που συνέβη χθες το απόγευμα επί του ΒΟΑΚ στο ύψος των Σεισών.

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε σε μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε η 55χρονη, επίσης γαλλίδα φίλη της, όταν αυτή συγκρούστηκε με φορτηγό. Aπό την πρώτη στιγμή η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο, σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν φορτηγό και μοτοσικλέτα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο γυναίκες που επέβαιναν στη μηχανή.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία ΒΟΑΚ, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεπιβάτιδα της μηχανής νοσηλεύεται πλέον με μηχανική υποστήριξη ενω σοβαρά τραυματισμένη είναι και η οδηγός του δικύκλου.

Πηγή: goodnet

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί