Κρήτη: Συγκλονίζει νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ- Νεκροί 3 νέοι άνθρωποι – Μάχη για τη ζωή της δίνει ακόμα μια κοπέλα (φωτο-βίντεο)

Τρεις νέοι άνθρωποι 18 έως 23 ετών έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί του Σαββάτου στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά.

Νωρίτερα, μια 58χρονη έχανε στη ζωή της μετά από τροχαίο στις Σείσες.

Δείτε επίσης:

Το πολύνεκρο στον Γαλατά Χανίων

Την ίδια ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της η τέταρτη επιβάτιδα του αυτοκινήτου, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων. Το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 άνδρες και 1 κοπέλα), συγκρούστηκε με τουριστικό βαν. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους 4 να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν. Από αυτούς, ένας νεαρός ανασύρθηκε νεκρός, ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων. Δυστυχώς και ο τρίτος νέος, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους ιατρούς, κατέληξε.

Tο πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 άνδρες και 1 κοπέλα) συγκρούστηκαν με τουριστικό βανάκι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους 4 να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν στις λαμαρίνες. Από αυτούς, ο ένας ακόμα νεαρός ανασύρθηκε νεκρός ενώ οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφορό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Δυστυχώς και ο τρίτος νέος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους ιατρούς, κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τα Χανιά.

Από τους επιβαίνοντες του μίνι βαν δεν τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά.

Στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος εκτός απο το ΕΚΑΒ, επενέβη η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα και η Τροχαία ΒΟΑΚ για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγές: ΕΡΤ, zarpanews, flashnews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί