Απίστευτα σχόλια μίσους ενόψει του γάμου του – Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Τον καθιστώ υπεύθυνο

Την αήθη επίθεση που δέχεται ενόψει των ετοιμασιών για τον γάμο με τον σύντροφό του καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media, καθιστώντας υπεύθυνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, θέλοντας να υπάρξει διαφάνεια, αλλά και για να διευκολυνθούν οι καλεσμένοι του ζευγαριού -η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων είναι από την Αμερική- επέλεξαν να δημιουργήσουν προφίλ σε γνωστή ιστοσελίδα που δίνει τη δυνατότητα σε μελλόνυμφους να χρηματοδοτήσουν το μήνα του μέλιτος (λίστα γάμου). Μια πρακτική που συνηθίζεται στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Κασσελάκη, φιλοκυβερνητικό site δημοσίευσε την ανωτέρω λίστα γάμου και σχεδόν παράλληλα «τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει την ανάρτησή του με αισχρά υβριστικά σχόλια που έχουν δημοσιεύει χρήστες της πλατφόρμας Χ ή έχουν γράψει στο «βιβλίο επισκεπτών» κάτω από τη λίστα γάμου.

«Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά», υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και υποδεικνύει ως αποκλειστικά υπεύθυνο για την επίθεση μίσους και ομοφοβίας που δέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή».

«Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό», τονίζει για να συνεχίσει «Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση».

«Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση – «Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση…»

Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. 
Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους:
1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί.
2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.

Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου.
Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν.
Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους:
«Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομοπουστάρες κομούνια».

Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά.

Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή. 

Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα.
Όχι όμως ως το σημείο αυτό.
Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση.

Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί