Ηχητικό ντοκουμέντο από τους εποχικούς πυροσβέστες «αδειάζει» τον Κικίλια – Τους άφησαν νηστικούς για πάνω από 12 ώρες

«Κύριε Υπουργέ, τώρα τι έχετε να πείτε; Θα συνεχίσετε να ψεύδεστε;»

Με μια οργισμένη ανάρτηση που καταλήγει «Κύριε Υπουργέ, τώρα τι έχετε να πείτε; Θα συνεχίσετε να ψεύδεστε;» οι Εποχικοί Πυροσβέστες αποκαλύπτουν σοκαριστικούς διαλόγους με το κέντρο επιχειρήσεων στον ασύρματο την ώρα της μεγάλης πυρκαγιάς που έκαψε από τον Βαρνάβα έως το Χαλάνδρι στην Αττική.

Ενας πυροσβέστης ακούγεται να λέει «νηστικοί και χωρίς νερό από το πρωί».

Αλλος δείχνει την ώρα στο κινητό του και λέει ότι είναι έξι το απόγευμα και δουλεύουν από τις έξι το πρωί. Χωρίς τροφή και νερό.

Είναι φανερό ότι οι σκληρά εργαζόμενοι χαμηλόμισθοι δεν θα ανέβαζαν αυτό το βίντεο, αν η πολιτική ηγεσία και ειδικά ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας δεν προσπαθούσαν να διαστρεβλώσουν όσα συνέβησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα στη μεγάλη φωτιά.

Η σοκαριστική ανάρτηση

«Ήρθε η ώρα των ντοκουμέντων. Οι Εποχικοί Πυροσβέστες μιλούν με στοιχεία και μόνο και αν αμφισβητηθούν τα όσα καταγγέλλουμε, τότε τα φέρνουμε στη δημοσιότητα.

Στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτουμε συνομιλία από τα όσα ακούγονταν στον ασύρματο εκείνη την ημέρα, με τους Πυροσβέστες να παρακαλάνε για ένα μπουκάλι νερό και τροφή.

Το πρώτο βίντεο είναι στις 12/8/2024 με τη πυρκαγιά να είναι ενεργή ακόμα.

Το δευτερο βίντεο, είναι στις 13/8/2024, 6 η ωρα το απόγευμα και δείχνοντας την ώρα στο κινητό ως αποδεικτικό στοιχείο, ακούγονται στον ασύρματο οχήματα με προσωπικό το ένα μετά το άλλο να ζητούν τροφό καθώς ήταν πάνω από 12 ώρες όπως ακούγεται χαρακτηριστικά χωρίς καμία μέριμνα».

Κύριε Υπουργέ, τώρα τι έχετε να πείτε; Θα συνεχίσετε να ψεύδεστε;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί