«Έγκαυμα! Κάνοντας το “αόρατο”, ορατό»: Έκθεση φωτογραφίας του Πάνου Ζουλάκη

Στο ισόγειο της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος

Το ισόγειο της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος θα φιλοξενήσει από τις 18-25 Αυγούστου 2024 την έκθεση φωτογραφίας του Πάνου Ζουλάκη με τίτλο «Έγκαυμα! Κάνοντας το “αόρατο”, ορατό». Το ωράριο της έκθεσης θα είναι καθημερινά από τις 19:00 έως τις 21:30.

Λίγα λόγια για την έκθεση


Μια φωτογραφική σειρά πορτρέτων και ιστοριών ανθρώπων με εγκαύματα οι οποίοι με περίσσιο θάρρος στέκονται μπροστά από το φακό για να δηλώσουν το δικό τους παρόν σε μια αναζήτηση της κανονικότητας. Μια προσωπική υπέρβαση για τους εικονιζόμενους με στόχο την κοινωνική αποδοχή της εικόνας τους και της διεκδίκησης μιας καλύτερης ζωής.

Υποστηρικτές: Salvia Burn Association, Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, Ίδρυμα Λάτση

Λίγα λόγια για τον Πάνο Ζουλάκη

Ο Πάνος Ζουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ κατάγεται από την Κρήτη. Εξειδικεύεται στο πορτρέτο, τη φωτογραφία χορού και στα νυχτερινά τοπία, κατέχοντας μεταπτυχιακό τίτλο στον Σχεδιασμό Φωτισμού. Σημειώνει σημαντικές διακρίσεις σε κορυφαίους διαγωνισμούς, ενώ το έργο του έχει δημοσιευτεί σε πληθώρα περιοδικών. Διδάσκει Φωτογραφία στην Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία ενώ παρουσιάζει σημαντικό έργο σε προσωπικά πρότζεκτ με ευρεία επιρροή, συμβάλλοντας κοινωνικά μέσω της τέχνης της φωτογραφίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί