Τρεις συλλήψεις στο Ηράκλειο – Βρέθηκαν πάνω από 1.200 γρ. κάνναβης

Χειροπέδες σε τρεις άνδρες πέρασε το πρωί της Τετάρτης η αστυνομία στο Ηράκλειο, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε έρευνες των αστυνομικών σε σπίτι και όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 1.200 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν παραπάνω από 1.200 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό

Επιπλέον, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Συνελήφθησαν, σήμερα (14.08.2024) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, τρεις (3) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σήμερα (14.08.2024) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, ακολούθησαν έρευνες σε οικία και όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 1.203,8 γραμμάρια κάνναβης ,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ και
  • 3 συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί